ILC hálózat / ILC network: 

Magyar tanfolyam külföldieknek

Az ILC ezúton ajánlja figyelmedbe "Magyar nyelv külföldieknek"programját Magyarországon és külföldön is.

Tudjuk, az idegen nyelv tanulása mindig időigényes és nem egyszerű feladat. A legjobb módszer mindig az, amikor anyanyelvi tanárok segítenek a felkészülésben, és a nyelvet anyanyelvükként beszélőkkel találkozva bepillantást nyerhetsz a nyelv hétköznapi használatába. Ezt nyújthatjuk neked itt, Közép-Európa szívében.

Nyelviskolánk számos módszert alkalmaz az angol és a magyar nyelv tanításában egyaránt: hagyományosakat éppúgy, mint kommunikatív, direkt módszereket. Tanáraink jól képzettek, céljuk tanulóink segítése a nyelv elsajátításában. 

"Magyar nyelv külföldieknek" programunk segítségével nemcsak a magyar nyelvhez és kultúrához kerülhetsz közelebb, de szert tehetsz egy olyan szintű tudásra is, ami kitűnően megalapozza későbbi tanulmányaidat, és segít eligazodni bárhol Magyarországon. Iskolánkban számtalan lehetőség közül válogathatsz, amelyekkel igyekszünk igényeidet a legteljesebb mértékben kielégíteni.

A magyar nyelv tanítása mellett szívesen segítünk a szálláskeresésben.

 

Iskolánk elhelyezkedése kiváló: lehetőséget nyújt egyetemi diákcsoportoknak, illetve egyéb turistacsoportoknak, hogy tanulhassanak, kalandozzanak, felfedezhessék Budapestet és környékét, megízlelhessék az itteni életet anélkül, hogy az utazásszervezés, jegyfoglalás stb. bonyolításán kellene aggódniuk. Az ILC Nyelviskola akkreditált intézmény.

Two of our Hungarian teachers:

Linda

I am a Hungarian teacher. I studied in the University of Debrecen(Hungary). I also speak French and English. My hobbies are visiting theaters, doing all kinds of sports, movies and art.

Katalin

I am a Hungarian –French teacher. I teach Hungarian to little children and adults as well. I speak English, Hungarian, Romanian, Russian and Frenchlike to invite my students for dinner, this way they can experience the great Hungarian cooking. Even after the lessons, my students can contact me, if they need any help.

 

 

Módszer

Tanáraink jól ismerik a magyar nyelvet tanulók igényeit, s tapasztaltak abban, hogyan könnyítsék meg a nyelvi, s különösen a nyelvtani nehézségeiket, a helyesírást, a szókincsbővítést és a nyelvhasználat gördülékenységét. Mivel programunk elsősorban utóbbira s a beszédre helyezi a hangsúlyt,diákjaink sokkal gyorsabban tanulnak, s sokkal többre emlékeznek az alkalmazott kifejezésekből. 

Tanáraink magyar, mint idegen nyelv tanítási tapasztalattal, s legtöbbjük magyar nyelvtanári diplomával rendelkezik.Tanári gárdánk ugyanúgy értékelés alatt áll, akár a tanulóink. Ezzel biztosítjuk az oktatás maximális minőségét. Egyéni tanulói igények alapján különleges tantervek kidolgozását is szívesen vállaljuk: például üzleti magyar nyelv, illetve szakmai nyelv tanítását.

Tanmenet

Minden diák egyénisége és tanulási stílusa különböző, s mi igyekszünk mindet egyeztetni, a tananyagot hozzájuk alkalmazni. "Magyar nyelv külföldieknek" programunk egyéni és kis csoportos órákat egyaránt kínál, csak úgy mint, különféle tankönyvek akár együttes használatát, s igény szerinti egyéb kiegészítő anyagokat is. Emellett újságok, napilapok, magazinok, filmek stb. segítik az oktatást. 

Programunk során a diákok rövid idő után nemcsak elsajátítják a szavakat és kifejezéseket - melyeket különböző szituációk kívánnak -, de általános nyelvhasználatra és beszédkészségre is szert tesznek, akár nemzetközi, akár üzleti környezetben kell helyt állniuk, mivel megfelelő gyakorlásra is alkalmuk van. Tananyagaink mindemellett kitérnek az aktuális kulturális, politikai helyzet kérdéseire, sport, vallás vagy akár a magyar konyha és főzés témáira - diákjaink igénye szerint.
Erősen támogatjuk a magánórákat, mivel ezek biztosítják a maximális időt és gyakorlási lehetőséget a tanuló számára csakúgy, mint a maximális figyelmet, a szükségletek és célok alapos ismeretével a módszerek maximális egyénre alakítását a tanár részéről. Tapasztalataink azonban azt mutatják, akad olyan diák is, aki a csoportos környezetből profitál a legtöbbet, ezért van lehetőség kis csoportos órákra is
Egyetemi hallgatók és más speciális csoportok számára hasonló lehetőséget tudunk biztosítani.

Választhatsz "Nosztalgia magyar" és "Túlélni magyarul" ajánlatainkból, ha rég látott rokonokkal szeretnél beszélgetni, vagy gyors, intenzív alapozásra vágysz.

Árak

Magyar nyelvóráink árai megtekinthetők itt: http://www.hungarianlanguage.net/pricelist

Elérhetőség

A helyfoglalás miatt vagy egyéb információkért kérjük, keresd fel irodánkat személyesen, vagy a (06 1) 202 33 37 telefonszámon!

Várunk szeretettel!

Bővebb információért látogass el társiskolánk weboldalárawww.hungarianlanguage.net